Lykke!!!

29.06.2015 22:38


Jipppiiieee!! Nå MÅ det feires! ikke minst kan vi puste ut; de to valpene er ute i verden - sunne og friske!

Det så slett ikke lyst ut - da vi skulle inseminere var Ragnar Thomassen på veterinærhøgskolen klar i sin tale; her var det liten vits å tro at det ble valper - til det var kvaliteten på Yogi-babies i container for dårlig. Likevel skulle altså planlegging, innsats og, ikke minst, investering få uttelling.

"Ble det bare to?" har bekjente lettere uvitende spurt...svaret kommer mer enn kontant; dette er BONUS, og helt fantastisk utrolig!!!

Fødselen tok tid. Willa brukte nesten to hele døgn på oppblokking. Norbert (Devael) syntes jeg hadde vært vel dristig som hadde ventet så lenge på naturlig fødsel og ikke valgt keisersnitt. Visst var jeg i tvil, men vannet gikk ikke og temperaturen var ikke optimal. Ventingen var så rett så rett; når tiden var der kom valpene lett og greit. De var ikke store født kun 550 og 500g. Vekten skal nok tas igjen nå når matfatet er så stort! Tegningene er helt perfekte..

(Valpene født 28/6)

Willa er den perfekte mams; hun steller dem etter beste evne og tar seg gode, velfortjente pauser innimellom. I dag - en dag etter fødsel ville hun med på tur. Vel var hun rask på tilbakeveien...

(Tricolor Triumph's Willamette Newbe)

Og Yogibaer? Vel, han er lykkelig uvitende om sitt avkom. Det hadde vært gøy å engang treffe han i levende live. Og hvem vet? I prossessen har jeg blitt godt kjent med Nuria og Norbert. Kanskje det blir en Spaniatur en gang? TUSEN TAKK skal de ha for all hjelp undervegs!

(Devael Yogibaer)