Moelvutstillingen 2015

02.08.2015 19:28

Rasespesialen på Moelv; så sant jeg har anledning stiller jeg ut hunder på denne utstillingen.

Turid Wettre og gjengen av frivillige i NBSK lager et arrangement som ingen kan måle seg med! Denne utstillingen var intet unntak; sola skinte, vaflene var kjempegode og selskapet supert. At resultatene var supre gjorde dagen komplett!

Arak, Pippin og Mumba var alle påmeldte. Arak vant klassen sin, og Pippin ble nummer tre. Begge viste seg SÅ bra. Jeg synes også det er flott å se hvordan Rune og Anne takler dette med å stille hund - de har begge god kontakt med hundene, og gjennomfører med glans!

Mumba stilte jeg selv. Hun er en riktig liten mammadalt, så Grethe måtte stå like ved oss hele tiden.. Mumba flyter nesten når hun løper - det er flott å se. Hun var ikke like lysten på å stå, og varmen gjorde at hun rett og slett ble litt lei. Uansett - hun vant klassen sin hun!

Så var det kåring av BIR/BIM. Arak og Mumba gjør storeslem og vinner over 12 påmeldte valper

- Arak BIR og Mumba BIM.

Gratulerer så masse til Rune, Christina og Oddvar og Grethe!

Farmor Elin tok disse flotte bildene;

(Tricolor Triumph's Arak - Mojito Vom Gipfelfeuer/Tricolor Triumph's Hippity Hop Pop)

(Søster Tricolor Triumph's Lumumba)

Så var det Jacobsen da...

Ilse Jacobsen har i grunnen ikke vært stillt stort hun, derfor var det spennende å kunne melde på henne i åpen klasse. Det gikk riktig så greit - hun viste seg så bra! Først kom Excellent-sløyfen, så kom CK, og jammen kom reserve certet også! Kjempegøy!!

(Tricolor Triumph's Ilse Jacobsen - Swissmade Qbik/Tricolor Triumph's Willamette Newbe)

Om dagen var god? Kunne ikke blitt bedre!