Så ble det stille....

28.02.2016 18:58

Valpene har nå flyttet hjemmefra - en etter en. Først reiste Rusalka til Lillesand med Unni og Bjørn...så reiste Figaro over Mjøsa til Greta og Geir. Tilslutt var det lille Prins igjen..han reiste på fredag. Denne helgen har Fevey sett litt rundt seg...leita litt og undra seg hvor alle tok veien. Godt det er flere bikkjer hjemme...for ikke å glemme Fabian. Den majestetisk stolte Fabian (katta) koser seg stort over å ha slike "valpekræk" i huset. Han elsker å løpe rundt...kjapp som en oter...med valpene i hælene.

  • Det har vært herlig vintervær i helga, og vi har vært mye ute. Det tar på en liten valpekrabat, og hun sover tungt  - på ryggen -  etterpå. Det er så fint å bli kjent med henne på ordentlig! Hun er lettvinn og grei...trygg og god!

Tilbakemeldinger fra de som har flyttet hjemmefra er over alle forventninger. Alle som en har de tilpasset seg uten problemer av noe slag. Jeg er så fornøyd med mine nye "famileimedlemmer"; Tricolor Triumph-familien har etterhvert blitt temmelig stor!

Lykke til!

Her er de nye;

Morten, Geir og Greta med "Le Nozze Di Figaro"

Linn med "The Little Prince"


Unni og Bjørn med "Rusalka"