Utstilling på Exporama Hellerud

09.02.2014 09:44

Tricolor Triumph's Ilse og Kenzo
 

Guri malla for en tur!!!

Gry og jeg startet tidlig denne morgenen...man må jo ha god tid når en skal vise to jyplinger av noen valper... Klokka ni dro vi hjemmefra - klokka tolv skulle vi være i ringen. Like etter "bollestasjonen" på Espa stopper det opp...og det leeenge! Det viste seg at to vogntog hadde kræsjet, og at veien nå ville bli stengt i timesvis. En mann i gult dirigerte etter ca tre kvarter oss rett opp i lia...og inn i et hytteområde. På isete bygdeveier bar det avgårde på eneste åpne veg...mot Kongsvinger..

Kort fortalt; vi kjørte i evigheter (takk og lov for at du hadde med kaffe Gry!) og klokka gikk. Etterhvert innså vi at dette ikke ville gå. Aller helst ville jeg reise tilbake, men vi var enige om å likevel gå i hallen for miljøtreningas skyld. Da vi kom frem, og inn henvendte vi oss til ringsekretær som fortalte at alt var veldig forsinket hos dem, og at bernern ikke hadde gått...

Det var visst meningen at vi skulle vise Kenzo og Ilse likevel! Det var ikke mange valper med, men da både Kenzo og Ilse hadde pels som ikke på noen måte satt fast, og ble beskrevet som "åpen og i sterk felling" var det viktigste å få en kritikk som sa noe om det som lå under (les:konstruksjon) og bevegelser. Her var alt bare supert. Vi var begge spente på hvordan de ville te seg i ringen; særlig har Kenzo hatt en tendens til å bjeffe på folk og ikke ville la seg håndtere. I går viste han seg fra en helt super side - dommer fikk både ta på han og se tenner! Likevel ble jo bemerkning om at ringtrening er lurt gitt - selvfølgelig; hvem er ferdig utlært på forhånd?

Takk til Gry for en flott tur - detta skal vi gjøre mer!