Utstillingshelg i oppdal

22.06.2014 21:13

Hundeutstilling på Oppdal!


GURImalla så kaldt! Det var som å kjøre tilbake i ÅRStid - inn i vinter. På fjellovergangen ved Kvikne snødde det. Vel hadde vi lest værmeldinger, men det er utrolig vanskelig å omstille seg, og faktisk TRO at det kan bli så galt!! Vel tilbake i Elverum sitter en snufsende og hostende meg - godt det er ferie...

Selve turen var derimot bare fin den :)

Som vanlig er skravler vi oss mot målet - kilometer for kilometer; det er vi gode til Kjersti og jeg. Med oss på tur hadde vi Qurt og Hippie. Hippie hadde ikke vært stillt siden hun var junior - nå tre år..

På lørdag var det italiensk dommer. Været var som tidligere omtalt - ekstremt, men et par varmegrader og regn/snø. Hippie viste seg fint i ringen, men Claudio De Giuliani gav ikke akkurrat full uttelling...kun VG.

Qurt deriomot tok reservecertet. På lørdagskveld var vi bedt bort på grilling hos Anne Sofie og Marianne - desverre gikk det simpelthen ikke...sofa, paraseth og nesespray ble nødvendig.

På søndag var det egentlig spådd mer nedbør,men noen der oppe holdt paraplyen når vi viste bernere. En ødelagt høytaler skremte vettet av Hippie, men før den begynte å sprake hadde hun heldigvis klart å gi dommer Hans Almgren et godt inntrykk - resultatet ble 3 beste tispe med reservecert.

I kritikken sto følgende;

"Velsamlad tik, bra kj.preg. Utm. bett, litt tunga öron. önskar mer hals, velkroppad, sterk rygg, bra benst, saml poter, riktig, mjuk pels, gir noe tungt inntri, bedre i rørelse, bra farg og tegn, bra bev i bakstell, løs fram"

Qurt ble fikk cert og ble BIR - og Kjersti kvitret hele veien hjem :)

Takk for koselig tur Kjersti - og Qurt da :)

Hva et riktig dogshow bør være?

Jo - slik sannsynligvis....