Avlshanner

Tricolor Triumph's Noah Noah etter Swissmade Qbik og Tricolor Triumph's Willamette Newbe kommer fra et kull på seks, der en av tispene har middels HDgrad. Det mangler også resultat på en annen tispe. Forøvrig er kullet fritt. Noah er en middels stor hanne. Han har godt med pels og tydelig kjønnspreg. Gemyttet er prima - intet mindre. Jeg har aldri opplevd han utrygg i noen situasjon.

Noah kom tilbake til kennelen etter at eieren døde. Han oppnådde tilstrekkelige utstillingsresultat for å kunne disponeres i avl juli -17.

Stamtavle finner du under "Hundene"


Tricolor Triumph's Tuxedo Tomie

NO41681/12 Tricolor Triumph's Tuxedo Tomie, etter NO56841/09 Tricolor Triumph's Hannah Montana og NO39117/10 Hubba Bubba's Ozzy The Ozzman, er som beskrevet under "Hundene" en fantastisk grei hanne. Han er kompakt bygget, med normal størrelse. Han kommer fra et kull på syv, der alle er frirønket for HD og AA. Desverre er en av tispene ikke har rønket på albuer.

Tomie er til disposisjon til passende tisper. Helseperspektivet er viktig for meg, og da det desverre er mange avlsdyr som "går igjen" i kombinasjoner, er jeg opptatt av å unngå fortettninger i linjer der eksempelvis histiocytose, rd og meningitt framgår. Tomie har så langt  to kull etter seg.

Stamtavle finner du under "Hundene".